Contactați-ne

Faceți clic pe logo-ul nostru pentru a vizita pagina principală, sunați-ne direct sau selectați limba dvs.

Contact

Luați legătura

Pentru orice întrebări sau asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Email

sample@gmail.com

Nr. Telefon

+(373) 69 000 000

Contact

Contactați-ne

Suntem aici pentru a vă asculta și asista nevoile

Întrebări frecvente

Găsiți răspunsuri la întrebări frecvente despre politicile, reglementările și preocupările clienților noștri.

Dacă marfa dumneavoastră suferă deteriorări în timpul transportului, ne angajăm să gestionăm situația în mod responsabil și transparent. În conformitate cu termenii contractului și polițele noastre de asigurare, puteți fi eligibil pentru compensație. Vă rugăm să raportați orice deteriorare imediat după detectarea acesteia, oferind documente și fotografii dacă este posibil, pentru a accelera procesul de revendicare.

Pot să urmăresc transportul meu în timp real?

Pentru servicii de evacuare în afara orelor de program, vă rugăm să ne contactați în avans pentru a aranja detaliile necesare. În funcție de disponibilitatea noastră și natura cererii, vom face tot posibilul să vă asistăm, deși pot exista costuri suplimentare pentru serviciile prestate în afara orelor normale de lucru.

Siguranța și integritatea vehiculului dumneavoastră sunt de cea mai mare importanță pentru noi. Utilizăm echipamente și metode de manipulare de ultimă generație pentru a asigura că vehiculele sunt încărcate, transportate și descărcate cu cea mai mare grijă. Echipa noastră este instruită să respecte cele mai înalte standarde de siguranță și să se asigure că vehiculul ajunge la destinație în aceeași stare în care a fost preluat.

Înțelegem că pot exista circumstanțe neprevăzute care pot duce la întârzieri în efectuarea plăților. Dacă vă confruntați cu astfel de situații, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. În funcție de circumstanțe, putem discuta opțiuni de reprogramare a plăților sau aranjamente alternative. Vă reamintim însă că, conform termenilor contractului, întârzierile în plăți pot atrage penalități sau alte consecințe conform politicii noastre de plată.

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați-ne pentru a primi asistență în alegerea serviciului potrivit. Vă informăm despre toate opțiunile, prețuri și tarife.