Pînă la 2 tone

13 m3

de la 300 lei/ora

Prin oraș

de 8 lei/km

În afara orașului

de la 15lei/km

În afara frontierelor RM

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide

Unind Serviciile pentru Afaceri și Consumatori Individuali

La PlatformaCar, ne mândrim să lansăm o campanie inovatoare care aduce împreună cele mai bune servicii pentru afaceri și consumatorii individuali. Această inițiativă reprezintă angajamentul nostru de a oferi soluții personalizate, eficiente și de înaltă calitate, indiferent de nevoile dvs. specifice de transport și evacuare. Fie că sunteți o companie care caută un partener de încredere pentru logistică, sau un consumator individual în căutarea unui serviciu rapid și sigur, PlatformaCar este aici pentru a vă susține.

Expertiză Extinsă

Având o experiență bogată în transportul de mărfuri și evacuarea vehiculelor, suntem familiarizați cu toate detaliile și nuanțele procesului, ceea ce ne permite să oferim servicii de înaltă calitate.

Flexibilitate și Rapiditate

Dispunem de un parc auto extins, cu peste 80 de unități de transport, ceea ce ne permite să satisfacem rapid și eficient cerințele fiecărui client, asigurând o livrare rapidă și eficientă.

Abordare Personalizată

Adoptăm o abordare individuală pentru fiecare client, oferind servicii și condiții adaptate nevoilor specifice ale acestora.

Siguranță și Fiabilitate

Prioritizăm securitatea încărcăturii, garantând un monitorizare constantă a stării și locației acesteia, pentru a asigura livrarea în condiții optime.

Economii de Costuri

Oferim tarife competitive și transparente, împreună cu consultanță profesională pentru optimizarea costurilor de transport și evacuare a vehiculelor.

Suport Continuu

Suntem disponibili 24/7, asigurând suport și asistență constantă clienților noștri, indiferent de ora sau zi.

Serviciile Noastre

Ne mândrim cu oferirea unei game extinse de servicii specializate în transportul de mărfuri și evacuare, adaptate pentru a răspunde nevoilor complexe ale clienților noștri. Oferim soluții personalizate pentru transportul de mărfuri, utilizând o flotă variată de vehicule și echipamente pentru a asigura eficiență și siguranță maximă.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați-ne pentru a primi asistență în alegerea serviciului potrivit. Vă informăm despre toate opțiunile, prețuri și tarife.

Parcul auto

Parcul nostru auto - Gata de drum, oricând și oriunde

Descoperiți gama noastră variată de vehicule, echipate cu tot ce aveți nevoie pentru siguranță și productivitate. De la transport la tractare, fiecare unitate din flota noastră este pregătită să răspundă rapid și eficient nevoilor dumneavoastră, 24/7.

Disponibili non-stop, oriunde în Moldova

Serviciile noastre de transport marfă și evacuare vehicule sunt disponibile 24/7, acoperind întreaga Moldova. Ne mândrim cu răspunsul rapid și eficient, asigurându-vă că, indiferent de situație sau locație, veți primi asistența necesară în cel mai scurt timp posibil. Echipa noastră dedicată este întotdeauna pregătită să vă întâmpine nevoile cu profesionalism și atenție sporită la detalii.