Servicii de Transport Unificate pentru Afaceri și Consumatori

Soluții complete de transport, adaptate pentru fiecare tip de client.

Formular

Solicitați Serviciul de Transport Ideal

Completați formularul de mai jos pentru a solicita un serviciu de transport adaptat nevoilor dvs., fie
că sunteți o afacere sau un consumator individual.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați-ne pentru a primi asistență în alegerea serviciului potrivit. Vă informăm despre toate opțiunile, prețuri și tarife.

Întrebări frecvente

Găsiți răspunsuri la întrebări frecvente despre politicile, reglementările și preocupările clienților noștri.

În cazul unei întârzieri în livrare, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a obține informații actualizate despre starea transportului. Ne angajăm să oferim soluții prompte, cum ar fi recalcularea traseului sau, dacă este posibil, alocarea unui alt vehicul pentru a minimiza întârzierea. De asemenea, în funcție de termenii contractului, puteți fi eligibil pentru compensații sau reduceri pentru viitoare servicii, în cazul întârzierilor semnificative.

Modificările destinației în timpul transportului pot fi posibile, dar sunt supuse unor anumite condiții și pot implica costuri suplimentare. Pentru a discuta despre această posibilitate, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Vom evalua situația și vă vom informa despre opțiunile disponibile, inclusiv orice ajustări necesare ale tarifului și programului de livrare.

Pentru a anula sau reprograma un transport, vă rugăm să ne contactați cu cel puțin 24 de ore înainte de data programată. În funcție de termenii contractului nostru, anularea sau reprogramarea poate implica anumite taxe. Ne străduim să fim flexibili și să înțelegem nevoile clienților noștri, oferind soluții adaptate pentru reprogramări.

Transportul mărfurilor periculoase se face conform standardelor naționale și internaționale stricte. Vehiculele noastre sunt echipate corespunzător, iar personalul nostru este instruit și certificat pentru manipularea și transportul sigur al acestor tipuri de mărfuri. Ne asigurăm că toate reglementările privind ambalarea, etichetarea și documentația sunt respectate riguros pentru a asigura un transport în siguranță.

Înțelegem că planurile de afaceri pot evolua, iar necesitățile de transport pot suferi modificări. În cazul unei schimbări a cerințelor dumneavoastră de transport după semnarea contractului, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Vom analiza termenii contractuali existenți și vom încerca să adaptăm serviciile noastre la noile dumneavoastră necesități, ținând cont de disponibilitatea noastră și potențialele costuri suplimentare.

Mai aveți întrebări?

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații.